Sunday, November 16, 2008

[My DiArY] 1 New Entry: ပုဇြန္ဟင္း

ပုဇြန္ဟင္း


Blog ႂကြလာမိတ္သဟာ ခ်မ္းသာကိုယ္စိတ္ျမဲပါေစ။ ဒီညေနစာခ်က္ထားတဲ့ ပုဇြန္ဟင္းေလးစားသြားၾကပါအုန္း။ ခ်က္နည္းကေတာ့ ကိုယ့္ထက္ဆရာၾကီးေတြပဲမို႕ မေျပာျပေတာ့ပါဘူးေနာ္ ။


စမူဆာေၾကာ္ ။
ဒါကအဆာေျပ ကိုAndy ဆီကနည္းနဲ႕ ေၾကာ္ထားတာလို႕မထင္ပါနဲ႕ ။ NTUC က Ready Made ဝယ္ျပီး ဆီအိုးထဲထည့္ျပီး ေၾကာ္လိုက္တာပါ။ ဒါေပမဲ့ Ready Made လဲ အက်က္ညီေအာင္ မတူးေအာင္ေၾကာ္ရတာ ပညာသားပါတယ္လို႕ ကိုယ့္ကိုကိုယ္ အမွတ္ေပးလိုက္ပါတယ္။










You received this email because you are subscribed to the real_time feed for http://maymoe.blogspot.com/feeds/posts/default. To change your subscription settings, please log into RSSFWD.